Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

19. Αφού ο κόσμος καίγεται..



Η Τζέλα πήγε στο «vaginas hair style» της γειτονιάς , να αλλάξει  look . Εκεί βρήκε καλές φίλες : Τη Τζίνα, τη Τζέσσυ, τη Τζέφφυ και τη Τζούλια!

Η Τζένη , ειδικευμένη στην αισθητική αιδοίου,  έδωσε στις φίλες την collection με  ανατρεπτικές κομμώσεις, που προτάσσει η μόδα!  Άνοιξε και την tv ,που έδειχνε ένα πάρτι της Αλεξίου με τις κολλητές της. Φορούσαν  όμως όλες γάντια σαν καθαρίστριες και  τα κορίτσια  έκαναν «μπλιαχ» ,γι’ αυτό  άλλαξε κανάλι . Αλλά κι εκεί  έδειχνε κάτι κακοντυμένα παιδάκια ξαπλωμένα χάμω  σε  μια εντελώς άκυρη περιοχή για κάμπινγκ, που την έλεγαν ..Γάζα. Τα κορίτσια πάνε μόνο Μύκονο ,Πάρο και τρέντυ ντεστινέισιονς  , οπότε  έκλεισαν την tv κι έβαλαν  το «Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω» της Πάολα(ς)!

Η Τζόντυ, η «βοηθός vaginas  hairstylist» , που ονειρεύεται να γίνει «art director κομμωτικής αιδοίου» , έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα στυλ της σεζόν ξεφυλλίζοντας ένα λεύκωμα , που δημιούργησε μια λεσβία, ως ειδική  στο αντικείμενο. «Αχ, κι εγώ θέλω να γίνω κάποτε για λίγο λεσβία, αναφώνησε περιχαρής η Τζένη. « Αχ, ναι , είναι πολύ τρέντυ! » ,συμφώνησε η Τζούλια.
 Η Τζόντυ με επαγγελματικά μπλαζέ ύφος άρχισε την παρουσίαση διαβάζοντας το λεύκωμα της λεσβίας ειδικού!
 « Οι εικόνες αποτυπώνουν  ένα πρότυπο που έχει εκλείψει .Ευδοκιμούσε στις δεκαετίες’60 και ’70 , που κυριαρχούσε ο Μπακούνιν. Από κει προήλθε ο όρος ‘αναρχοκουμμούνι’!  Πήγαινε ασορτί με αξύριστες μασχάλες. Θεωρείται πλέον tres passe ακόμη και σε μοναστήρια! ».  Η Τζέλα απόρησε ,που ο daddy της αποκαλεί τον παππού αναρχοκουμμούνι , αν και δεν έχει μουνί, αλλά δεν είπε τίποτα

Η Τζόντυ  συνέχισε: «Η μόδα εξελίσσεται ραγδαία στις δεκαετίες ’80 και ’90. Κυριαρχεί ο ρομαντισμός ! Ελαφρά ψαλιδίσματα , ανεπαίσθητες αισθητικές παρεμβάσεις , σχήματα καρδιάς , ανάδειξη της φυσικότητας και οι ‘κουπ’ συνδυάζονται με θάλασσα. Η επέλαση του στρινγκ προωθεί τη βραζιλιάνικη κόμμωση , δηλαδή  το σχηματισμό ενός μικροσκοπικού  ισοσκελούς τριγώνου πάνω από τα  έξω μουνόχειλα».
Και η Τζόντυ ολοκλήρωσε : «Ο 21ος αιώνας είναι η επανάσταση!  Μερική ή πλήρης απαλλαγή από τρίχες , τατουάζ, σχηματισμός σουρεαλιστικών σχεδίων , προβολή των έξω και έσω χειλέων, piercing ! Η συμβολή των λεσβιών υπήρξε καθοριστική .Το σύνθημα  ‘διεκδικώ το  ανθρώπινο δικαίωμά μου για ποιοτικό γλείψιμο’ ,επέφερε  ρηξικέλευθες προτάσεις στο Pussy hairstyle».  
 
Στην έξοδο κάθισαν σε ένα café  αναζωογονημένες . Η Τζέσσυ άνοιξε το tablet και σέρφαρε. Έπεσε  σε ένα blog που έγραφε  κάτι για έναν παλιοπούστη, που απειλούσαν να του κάψουν το σπίτι κάποιοι νοικοκυραίοι  αλλά η ίδια δεν ήταν παλιοπούστης , οπότε δεν την αφορούσε κι επέλεξε  να διαβάσει το blog του ψαγμένου ,  χαρισματικού, ευφυούς, τρέντυ και ανατρεπτικού blogger, που γράφει σαν  pitsirikos , και που, όταν οι άνθρωποι  σ’ αυτόν τον τόπο έχουν πρόβλημα, τους προτρέπει να αλλάξουν τόπο.
 Η Τζέσσυ χάρηκε που δεν ανήκει σε είδος, που πρέπει να αλλάξει τόπο , επειδή ‘είναι αυτό που είναι’ ,κι άρχισε να σχεδιάζει τις διακοπές της στην «άγονη γραμμή» , την τελευταία λέξη της μόδας  για ανατρεπτικούς  με χιούμορ, που ταιριάζει απόλυτα  και με το look ,που επέλεξε για το μουνί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: